Enquête Mazda RX-VISION GT3 CONCEPT

De Mazda RX-VISION GT3 CONCEPT is een raceauto met een wankelmotor van de volgende generatie die in mei 2020 debuteerde in Gran Turismo Sport en nu in handen is van meer dan 500.000 spelers wereldwijd. Eerder dit jaar vonden er in Gran Turismo Sport twee speciale wedstrijden plaats – een tijdrit en een bestickeringwedstrijd – ter ere van het honderdjarig bestaan van Mazda.

In het verlengde van dit eeuwfeest voert Gran Turismo nu in samenwerking met Mazda een gebruikersonderzoek uit over de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT.

Als dank voor het invullen van deze enquête kun je uitkijken naar 300.000 Cr. die je kunt gebruiken in Gran Turismo Sport.

Met je antwoorden op onze vragen help je Gran Turismo en Mazda bij het verbeteren van toekomstige autosportactiviteiten.

Criteria voor enquête

- Spelers die een RX-VISION GT3 CONCEPT hebben gekocht in Gran Turismo Sport.
- Spelers die hebben meegedaan aan de MAZDA 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging.
- Spelers die hebben meegedaan aan de MAZDA 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd.

Criteria voor beloning

De beloning wordt verstuurd naar de PlayStation™Network-account die is gebruikt om de enquête in te vullen.

Informatie beloning

- 300.000 Cr. die je kunt gebruiken in Gran Turismo Sport.

Periode enquête

20 november 2020 om 04:00 (UTC) – 20 december 2020 om 15:00 (UTC)

Periode beloning

15 januari - 15 juli 2021

Zo haal je je beloning op

Als je tijdens de beloningsperiode in Gran Turismo Sport inlogt met het PlayStation™Network-account die je hebt gebruikt om de enquête in te vullen, verschijnt er in het beginscherm een notificatie over je beloning in beeld. De gamecredits worden dan automatisch toegevoegd aan je saldo.

Doel enquête

De feedback uit deze enquête wordt door de Mazda Motor Corporation, SIE en partnerbedrijven gebruikt om toekomstige producten en diensten te verbeteren.