GT

Please select your country / region

Close Window
BENL
AllesInformatieSpeltype SportOnderhoudUpdateTips

Terug naar overzicht

INFORMATIE
Lewis Hamilton doet mee aan Pro-Am-race en andere must-see gebeurtenissen van de wereldfinales 2019!
20/11/2019

Tijdens de wereldfinales van de FIA GT Championships 2019-serie, van 22 tot 24 november in Monaco, vinden er allerlei demonstratieraces en aankondigingen plaats, naast het reguliere programma van de Nations Cup en Manufacturer Series.

Op de 22e organiseren we een Pro-Am-demonstratierace met niemand minder dan racelegende Lewis Hamilton, die onlangs tijdens de grand prix van de Verenigde Staten zijn zesde wereldtitel veiligstelde. Het wordt interessant om te zien hoe de F1-superster uit de voeten kan met Gran Turismo Sport. Daarnaast is er een aankondiging door Gran Turismo-producer Kazunori Yamauchi. Dat alles wordt live uitgezonden tussen de halve finales van de Nations Cup.

Tijdens de wereldfinales wordt er een nieuw circuit onthuld: WeatherTech Raceway Laguna Seca. Dit legendarische Californische circuit zit in elke GT sinds Gran Turismo 2 en maakt nu ook zijn opwachting in Gran Turismo Sport, mooier dan ooit. Dat worden dus schitterende races tijdens de finales van de Nations Cup en de Manufacturer Series.

Verder kun je onder andere genieten van een Trackside Talk met Mazda en Kazunori Yamauchi, waarin we een schets onthullen van de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT, die zal meedoen aan de 2020-serie van de FIA GT Championships.

Op de laatste dag, 24 november, wordt er een compleet nieuwe Lamborghini Vision Gran Turismo onthuld. Het is een superextreme virtuele conceptcar, voor autosport- en gamefans ontworpen en tot leven gebracht door Lamborghini. Mis het niet!

Speciale pagina World Tour 2019 - Wereldfinales Monaco >

Terug naar overzicht