GT

Please select your country / region

Close Window
GT SPORT Community
BENL
AllesInformatieSpeltype SportOnderhoudUpdateTips

Terug naar overzicht

INFORMATIE
Overdracht spelersgegevens van Gran Turismo Sport naar Gran Turismo 7
09/02/2022

Zodra Gran Turismo 7 op vrijdag 4 maart wordt uitgebracht, verhuizen we de gegevens van Gran Turismo Sport naar de nieuwe servers. Daardoor kun je aan Gran Turismo 7 beginnen met de statistieken en gegevens van Gran Turismo Sport.

We brengen onder meer de coureursbeoordeling (CB), sportiviteitsbeoordeling (SB), bestickeringen (auto, helm en pak) en de stickers over. Content van Scapes, Racefoto's en herhalingen wordt niet overgebracht.

Vanaf dinsdag 15 februari wordt deze verhuizing automatisch in gang gezet en daarna worden de gegevens regelmatig bijgewerkt. Het startmoment van die overdrachten wisselt, dus het kan even duren voor de gegevens beschikbaar zijn in GT7.

Hieronder vind je er meer informatie over.

■ Beoordelingen

・De status van de coureursbeoordeling (CB) en de sportiviteitsbeoordeling (SB) zoals deze is op dinsdag 15 februari wordt overgebracht. In sommige gevallen begint deze overdracht later.
・Deze overgebrachte beoordelingen worden in gebruik genomen zodra Gran Turismo 7 uit is.
・Deze overgebrachte beoordelingen worden in gebruik genomen tijdens het testseizoen, een online kampioenschap dat gepland staat na de release van Gran Turismo 7.

■ Bestickeringen en stickers

・Alleen bestickeringen die na 22 december 2017 om 5:30 uur (CET) zijn gemaakt en zijn gedeeld als 'Beschikbaar voor iedereen' ten tijde van de overdracht worden overgedragen;
・Alle stickers worden overgedragen, of ze nu zijn gedeeld als 'Beschikbaar voor iedereen', 'Beschikbaar voor vrienden' of niet worden gedeeld via 'Mijn bibliotheek';
・Likes en reacties met betrekking tot deze zelfgemaakte content worden niet overgedragen;
・Overgedragen content wordt pas zichtbaar voor andere spelers als je de content opnieuw deelt via de instellingen;
・Sommige bestickeringen en stickers kunnen mogelijk niet worden overgedragen aangezien ze niet compatibel zijn met de nieuwe specificaties van GT7;
・Sommige overgedragen designs zijn mogelijk niet exact identiek vanwege het verschil in de aanpasbare autodelen in GT7 ten opzichte van GT Sport;
・Er kunnen maximaal 100 overgedragen autobestickeringen tegelijkertijd worden weergegeven in het menu 'GT Sport-bestickeringen', te vinden via GT Auto → Auto aanpassen → Bestickeringeditor → Design bekijken. Als er meer dan 100 autobestickeringen zijn overgedragen, worden nieuwe bestickeringen pas getoond nadat je oude bestickeringen hebt geïmporteerd of verwijderd. Als je een bestickering importeert, moet je van je huidige auto wisselen naar de doelauto;
・Je kunt autobestickeringen verder bewerken na het importeren;
・Helm-/pakbestickeringen worden na het importeren opgeslagen in 'Mijn items';
・Stickers die klaarstaan voor overdracht worden vanzelf toegevoegd aan 'Mijn items';
・In de onderstaande menu's kun je zien welke content kan worden overgedragen naar GT7(*):
 ・Autobestickering: GT Auto → Auto aanpassen → Bestickeringeditor → Design bekijken → Alle auto's
 ・Helm-/pakbestickering: GT Auto → Race-uitrusting → Helmbestickering/Pakpatches → Design bekijken
 ・Stickers: Showcase instellen→ Mijn bibliotheek → Mijn items→ Contenttype 'Stickers'

*1: Als je bestickeringgegevens hebt waarbij de lak deel uitmaakt van de autobestickering, moet je genoeg gamecredits hebben tijdens het importeren om de betreffende lak toe te passen.
*2: Velgen worden niet met de autobestickeringen overgedragen naar Gran Turismo 7. Alleen de lakkleur wordt overgebracht.

De beoordelingen, bestickeringen en stickers die worden overgedragen naar GT7 kunnen na 15 februari ook nog steeds worden gebruikt in Gran Turismo Sport.

Terug naar overzicht