Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.05)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Nieuwe features toegevoegd aan de open lobby
- [Tijdrit], [Driftproef] en [Vrij rijden] zijn toegevoegd aan de optie [Ruimte-type] onder [Standaardinstellingen] van het scherm Event-instellingen.
- Het is nu ook mogelijk om te [Filteren op prestaties], zelfs als [Autoselectiemethode] is ingesteld op [Filteren op fabrikant] of [Op categorie filteren].
- Je kunt nu [karts] selecteren voor merkenraces op circuits met als circuittype Weer: Wisselvallig.
- Het is nu mogelijk om de deelnamevoorwaarden te controleren in het bevestigingsvenster voordat je een ruimte betreedt.
- Als je [Alleen racen] selecteert in de [Kwalificatie-instellingen] worden andere auto’s dan de jouwe weergegeven als lijnen. Wanneer je gebruikmaakt van de optie [Race bekijken] worden andere auto’s dan de doelauto weergegeven als lijnen.

Multi-monitorfunctie toegevoegd
De nieuwe optie [Multi-monitorinstellingen] is toegevoegd aan de categorie [Weergave], die je vindt onder [Opties] in het [MENU] (druk op de START-toets.)

Functie Auto zoeken ingevoerd
De functie [Auto zoeken] is toegevoegd aan de sectie [AUTO’S] van Mijn huis. Je kunt nu bij Dealers via specifieke zoekopdrachten naar een auto zoeken.

Afzonderlijke kleuren kopen voor je racersuitrusting
Je nu ook afzonderlijke kleuren kopen voor je racersuitrusting, in plaats van alleen de volledige set. De prijs van bepaalde uitrustingen is hierop aangepast.

Tuningmogelijkheden voor karts zijn uitgebreid
- Het is nu mogelijk om in het scherm [Auto-opties] de waarden [Tractiecontrole] en [Slipherstel] aan te passen.
- Het is nu mogelijk om de waarde [Rembalans] aan te passen in het scherm [Auto-instellingen]. Voor standaardkarts kun je alleen de achterkant aanpassen, van karts met een versnellingsbak zowel de voorkant als achterkant.

Overige verbeteringen en aanpassingen
- Een icoontje voor de bonus voor dagelijks inloggen (van 1 tot 5 dagen) is toegevoegd aan de bovenkant van het scherm [Mijn huis] en het beloningsbevestigingsscherm aan het einde van een race.
- De incrementele waarde van de instelling [Koppelverdeling achter/voor] onder [Auto-instellingen] is aangepast van 5 naar 1.

Raadpleeg voor meer informatie over bovenstaande features de onlinehandleiding op gran-turismo.com.