Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Introductie van onze eerste live event van de wereldtour: De 'Gran Turismo-wereldtour 2018 - Nürburgring', een vrij toegankelijke demonstratierace!

De 24 uur van de Nürburgring in Duitsland vindt dit jaar plaats van 10-13 mei. Tijdens die periode is dit razend populaire evenement ook de thuishaven van de Gran Turismo-wereldtour 2018 Nürburgring, het eerste wereldtour-event van het FIA Gran Turismo-kampioenschap 2018. Dertig topspelers uit heel Europa mogen op de Nürburgring strijden om de Euro Cup tijdens het openingsevent, dat de start is van het officiële seizoen van de Landenbeker en de Merkenserie.

Tegelijkertijd mogen alle aanwezigen meedoen aan een demonstratierace. De race wordt opgedeeld in de juniorklasse (voor maximaal 15-jarigen), de volwassenenklasse (voor 16-tot 35-jarigen) en de seniorklasse (voor minimaal 36-jarigen). Door die verdeling kunnen mensen van verschillende leeftijdsgroepen optimaal genieten van de spanning van autosport.

Als je wilt meedoen aan deze demonstratierace, kun je je tussen 10 en 12 mei aanmelden bij de stand van Gran Turismo, achter de tribunes in de ring°boulevard. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, op basis van de volgorde waarin we de aanmeldingen ontvangen. Als je wordt geselecteerd, kun je doorgaan naar de halve finale en de finale, die in de nacht van de 12e wordt verreden. (Later publiceren we een uitgebreider schema.)

Dit is een zeldzame kans om de spannende strijd tussen de beste spelers uit Europa van dichtbij mee te maken. Tot gauw tijdens de 'Gran Turismo-wereldtour 2018 - Nürburgring'!

Schema

11 mei 15:00 uur CEST
Gran Turismo-wereldtour 2018 - Nürburgring // Finale Merkenserie

12 mei 22:00 uur CEST
Gran Turismo-wereldtour 2018 - Nürburgring // Finale Landenbeker

Livestreams
Finale Merkenserie

YouTube