Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.06)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Datalogger nu beschikbaar
De optie [Datalogger] is toegevoegd aan de sectie [Gereedschap] in Mijn huis. De datalogger analyseert de rijgegevens die zijn opgeslagen in een herhalingsbestand en geeft deze weer als een grafiek. Zo kun je de snelheidsvariaties, de acceleratiemomenten, de rempunten, de toerentallen en de gekozen versnellingen bekijken en vergelijken.

Nieuw: Gps-visualisatie
De functie [Gps-visualisatie] is toegevoegd aan de sectie [Gereedschap] in Mijn huis. Als je op een echt circuit rijdt met een auto die is uitgerust met de Sports Drive Logger (verkocht door Toyota), kun je de opgeslagen gps-data overzetten naar Gran Turismo 6 via een compatibel USB-opslagapaaraat. Vervolgens worden deze data omgezet in een herhalingsbestand voor de game. Met de optie [Datalogger] kun je deze gps-data vergelijken en analyseren. Deze feature is momenteel compatibel met de Fuji Speedway, Tsukuba Circuit en Suzuka Circuit. Later worden er meer circuits toegevoegd.

Nieuw: Aangepaste achterspoiler
De optie [Aangepaste achterspoiler] is toegevoegd aan het menu [Externe onderdelen], dat toegankelijk is via het menu [Aangepaste onderdelen] in de sectie [Tuning en Onderhoud] in Mijn huis. Je kunt spoilerbevestigingen, spoilers en zijwinglets combineren. Ook kun je de hoogte en de breedte van de spoiler naar jouw smaak aanpassen. (*Sommige auto's zijn niet compatibel met deze feature.)

Compatibiliteit met 3D-tv toegevoegd
De optie [3D-tv] is toegevoegd aan de categorie [Weergave] in het scherm [Opties] van het [Startmenu] (toegankelijk door op de START-toets te drukken). Voor deze feature heb je een tv nodig die geschikt is voor 3D.

Wijzigingen in de open lobby
- In de ledenlijst kun je nu zien hoeveel prestatiepunten de andere auto's in de ruimte hebben, maar ook hun maximumvermogen en gewicht.
- De algehele recordtijd wordt nu in beeld weergegeven tijdens de speltypen Oefenen, Kwalificatie, Tijdrit en Driftproef.
- De incrementele waarden voor [Vermogenslimiet] en [Minimumgewicht] in [Auto-instellingen] zijn nu in beide gevallen 1 in plaats van 10.
- In het menu [Racetype] van de sectie [Ruimte-instellingen] van het scherm Event-instellingen zijn de beschikbare opties gewijzigd.

Andere verbeteringen en aanpassingen
- Tractiecontrole (TCS) wordt nu alleen automatisch geactiveerd als je naast het circuit rijdt op het zand/gravel.
- De kracht van de optie Realistisch voor de parameter [Slipstreameffect], te vinden in het menu [Race-instellingen] bij het aanmaken van een ruimte in het menu [Open lobby], is afgezwakt.

Raadpleeg voor meer informatie over de bovenstaande features de online-handleiding op gran-turismo.com.