Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Lokale Engelse politie rijdt beter dankzij Gran Turismo Sport

De politie van Lincolnshire, in het oosten van Engeland, heeft Gran Turismo Sport gebruikt tijdens een rijvaardigheidstraining. En de resultaten waren positief.

Vier agenten van het korps uit Lincolnshire doorliepen de training, die plaatsvond op Silverstone Circuit. Ze begonnen met een run op het circuit, waarbij hun rondetijden werden vastgelegd. Daarna reden ze in Gran Turismo Sport tijdritten, begeleid door instructeurs van GT Academy. Tot slot gingen ze nogmaals het circuit op, waar opnieuw rondetijden werden vastgelegd. En wat bleek: alle vier de agenten waren niet alleen sneller, maar reden ook soepeler en stabieler. Dat bewijst maar weer eens dat ervaring opdoen in Gran Turismo daadwerkelijk effect heeft op rijden in het echt.

Het commentaar van de assistent-korpschef van Lincolnshire:
“De traditionele trainingsmethodes zullen nooit helemaal worden vervangen, maar we zijn altijd op zoek naar innovatieve manieren om de vaardigheden van onze agenten en medewerkers bij te schaven. Als Gran Turismo coureurs van wereldklasse kan voortbrengen, dan willen wij graag bekijken of de game iets kan betekenen voor onze agenten. Bovendien krijgen we zo nieuwe inzichten over hoe we onze trainingsmethodes kunnen verbeteren en opfrissen."