Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

GT7 krijgt gratis upgrade voor PS VR2! Ga nog meer op in de prachtige gameplay

Op 21 februari brengen we update 1.29 uit, met volledige ondersteuning voor PlayStation®VR2 voor de PlayStation®5-versie van Gran Turismo 7. Door de nieuwe upgrade kun je alle races en speltypen (behalve het speltype Duel) op een nog realistischere manier beleven. Ook krijg je met PS VR2 toegang tot een exclusieve VR-showroom in je garage en bij de dealers in de game. Daar kun je je auto's tot in detail bewonderen, op allerlei locaties en met instelbare belichting.

GT7 maakt volop gebruik van de next-genmogelijkheden van PS VR2. Dankzij de speciaal geoptimaliseerde HDR-tinten, eye-tracking met 'foveated rendering' (een technologie die de gedeelten van het scherm waar je direct naar kijkt in een hoge resolutie rendert) en dynamische 3D-audio ga je meer dan ooit op in de realistische gameplay. (Let op: GT7 is niet compatibel met de PlayStation VR2 Sense™-controller.)

Til je Gran Turismo 7-ervaring naar een heel nieuw niveau met PS VR2.

Een nieuw niveau van racerealisme

PS VR2 maakt je race-ervaring nog realistischer. Doe mee aan races met auto's die nu nog overtuigender aanvoelen.

Bewonder je autocollectie in de VR-showroom

Vergaap je aan de prachtige details van je auto's in een ultrahoge resolutie, met 12 verschillende achtergronden. Je kunt de auto's vanuit allerlei hoeken bekijken en zelfs achter het stuur kruipen met een druk op de toets. Zo kun je je auto van top tot teen verkennen.