Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Introductie van de Scapes-wedstrijd 'Het verwezenlijken van mijn droom met de GR Yaris' #GR_Yaris_Dream

Toyota GAZOO Racing, een officiële partner van de FIA Gran Turismo Championships, kondigde de internationale Scapes-wedstrijd 'Het verwezenlijken van mijn droom met de GR Yaris' aan op 13 november, dezelfde dag waarop de GR Yaris-tijdrit van start ging.

Het gaat om een fotowedstrijd waarbij spelers de GR Yaris kopen in Gran Turismo Sport en een Scapes-foto maken die past bij het thema 'Het verwezenlijken van mijn droom met de GR Yaris'. Je kunt deze foto vervolgens inzenden via Twitter, samen met wat tekst over de droom die je wilt verwezenlijken.

Je kunt deelnemen van vrijdag 13 november tot zondag 13 december 2020. De winnaars van de Grand Prix Award (1 deelnemer) en de Excellent Work Award (3 deelnemers) ontvangen een PlayStation®5 van Toyota Motor Corporation.

Voor meer informatie over het deelnameproces verwijzen we je naar de speciale pagina 'GR Yaris Scapes-wedstrijd'.

Deelnameperiode

Van vrijdag 13 november 7.00 GMT tot zondag 13 december 2020 14.59 GMT.

Zo neem je deel

Koop een GR Yaris in Gran Turismo Sport en maak een Scapes-foto. Gebruik je Twitter-account om de afbeelding en bijbehorende tekst te tweeten met als thema 'Het verwezenlijken van mijn droom met de GR Yaris'. Gebruik de hashtag #GR_Yaris_Dream.

(Lees voordat je iets instuurt eerst de voorwaarden en bepalingen van de wedstrijd op de speciale pagina van de GR Yaris Scapes-wedstrijd.)

Vereisten voor deelname

- De Toyota GR Yaris in Gran Turismo Sport
- Een Twitter-account

Bekendmaking winnaar

Eén deelnemer ontvangt de Grand Prix Award en 3 deelnemers winnen de Excellent Work Award. De winnaars worden rond half januari 2021 bekendgemaakt.