Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Interlagos, het belangrijkste circuit van Zuid-Amerika, maakt zijn opwachting in Gran Turismo™ Sport

Het belangrijkste circuit van Zuid-Amerika, Interlagos Circuit, maakt deel uit van het sinds 18 oktober verkrijgbare Gran Turismo Sport.

Interlagos Circuit bevindt zich in de grootste stad van het zuidelijk halfrond, São Paolo in Brazilië. Het was een favoriet circuit van de legendarische coureur Ayrton Senna en het beschikt over een lay-out die tegen de klok in gaat, iets wat je zelden ziet in de F1. Het circuit staat bekend om zijn mix van lange bochten waarin je veel G-krachten te verduren krijgt en een infield met scherpe bochten.
De in de Braziliaanse kleuren groen, geel en wit geverfde kerbs maken een groot deel uit van de identiteit van Interlagos. Op dit circuit moet je stabiliteit hebben in de snelle bochten, maar ook strak door de scherpe bochten kunnen sturen. Dat vraagt veel van coureurs. Het betekent ook dat je rondetijden er duidelijk op vooruitgaan als je werkt aan je rijvaardigheid.
Het circuit staat ook bekend om de veranderende lichtinval in de loop van de dag, een verbluffend gezicht. Hier zijn al vele beroemde gevechten tussen onvergetelijke coureurs beslecht. Nu kun je het zelf meemaken in Gran Turismo Sport.