Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-nieuws

Bekend probleem over update

Sommige gebruikers ondervinden mogelijk het volgende probleem tijdens het downloaden van nieuwe updates als update 1.02 is geïnstalleerd.

Stappen om na te bootsen:

1.
Als Gran Turismo 6 tijdens het opstarten is verbonden met PSN zie je de mededeling dat de laatste updatedata voor deze software is gevonden (versie X.XX).

2.
Als je de update accepteert (door [OK] te selecteren en op de kruis-toets te drukken), wordt je gevraagd even geduld te hebben. Na een paar seconden zendt het PlayStation®3-systeem 3 akoestische signalen uit waarna het opnieuw opstart.

3.
Op dit punt ontvang je mogelijk de mededeling dat het systeem de laatste keer niet juist was afgesloten. Het systeem zal vragen om de systeembestanden te controleren en het opnieuw opstarten voltooien.

4.
Je wordt opnieuw gevraagd om de update te downloaden, of je het bericht in stap 3 nu hebt ontvangen of niet.

Oplossing voor dit probleem

Om dit probleem te omzeilen, moet je de update binnen 2 seconden accepteren door [OK] te selecteren. De game zal nu op een juiste manier updaten.

Als je langer wacht dan 2 seconden moet je de update annuleren door op de cirkel-toets te drukken wanneer het bericht in stap 1 in beeld verschijnt. Selecteer vervolgens [Terug] in het aanmeldingsscherm voor PSN. De game start nu op. Sluit de game af door op de PS-toets te drukken in het scherm [Mijn huis] en volg bovenstaande stappen.

Opmerking:

Bij stap 3 wordt je mogelijk gevraagd of je dit probleem wilt melden aan Sony Computer Entertainment. Kies [Ja] of [Nee] om door te gaan.

We bieden onze excuses aan voor eventuele ongemakken.