Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Een update over Gran Turismo Sport

Hallo GT-community,

Ik moet helaas mededelen dat we de moeilijke beslissing hebben genomen om de release van Gran Turismo Sport uit te stellen tot 2017. GT Sport is de belangrijkste competitieve game van Polyphony en zowel onder de fans als in ons team zijn de verwachtingen hooggespannen.

Van meet af aan is deze titel een van onze meest ambitieuze ondernemingen ooit geweest, door het gebruik van de nieuwste technologieën, zoals physics-based rendering en geluidssimulatie en de nieuwe fotomodus Scapes (Fotowereld). In combinatie met het nieuwe speltype Sport zorgt dat voor een competitieve gamingervaring die echt vernieuwend is in het racegenre. Telkens als we nieuwe gameplay tonen, worden de beelden met enthousiasme onthaald, tot onze grote vreugde.

Maar nu de geplande releasedatum in november dichterbij komt, beseffen we dat we meer tijd nodig hebben om GT Sport te perfectioneren, ook al hebben we ons al enorm ingespannen sinds de aankondiging. We willen de ervaring zo goed mogelijk maken. We kunnen op dit moment nog niet een nieuwe releasedatum aankondigen, maar we zijn meer toegewijd dan ooit om van GT Sport de beste Gran Turismo-game ooit te maken.

GT Sport zal nog steeds zijn opwachting maken tijdens meerdere internationale gamingevenementen. Ik hoop dat iedereen de kans krijgt om met eigen ogen te zien welke ongeëvenaarde ervaringen je te wachten staan in GT Sport. Bedankt voor jullie voortdurende steun.


- Kazunori Yamauchi, president van Polyphony Digital Inc.