Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT World Tour

Gran Turismo-wereldtour komt naar Red Bull Hangar-7 in Salzburg!

Op 22 september komen 36 van de beste deelnemers aan de FIA-certified Gran Turismo Championships naar het evenement

Hangar-7 van Red Bull, aan de rand van de historische en pittoreske Oostenrijkse stad Salzburg, is op zaterdag 22 september het strijdtoneel van het tweede live-event van de Gran Turismo-wereldtour.

Tijdens het demonstratie-evenement verzamelen 36 van de beste deelnemers aan de FIA-certified Gran Turismo Championships uit twaalf landen zich in het indrukwekkende gebouw van glas en staal. Daar kunnen ze zich vergapen aan een verbluffende collectie vliegtuigen, raceauto's en motoren.

Tijdens deze invitational, het vervolg op het slot van de online serie van de FIA Gran Turismo Championships in GT Sport, krijgt een selectie van de beste deelnemers ter wereld de kans om hun zenuwen te testen voor de start van de officiële regionale finales, die op 6 en 7 oktober in Tokio beginnen met de regio Azië/Oceanië.

Gran Turismo-wereldtour 2 - Red Bull Hangar-7 is de opvolger van het zeer succesvolle eerste evenement, dat in mei plaatsvond tijdens de 24-uursrace van de Nürburgring.

De Gran Turismo Sport-gamers uit de twaalf geselecteerde landen zijn uitgenodigd voor het evenement op basis van hun nationale topprestaties tijdens de onlinecompetitie. Ze gaan meedoen aan een reeks demonstratieraces, waaronder teamraces voor de Nations Cup en de Manufacturer Series. Dit zijn de deelnemers:

Europa, Midden-Oosten, Afrika

DUITSLAND: TRL_LIGHTNING, VP_Marcolah, VP_Bellof956
FRANKRIJK: TRL_AUGH, Oscaro_Slent, RC_Snake91
VERENIGD KONINKRIJK: mthomas_95, RC_Zoky88, GTA_Tidgney
SPANJE: TRL_MANURODRY, lemoes, Alexony94
HONGARIJE: TRL_Fuvaros, TX3_Adam18, Benito-Raul
OOSTENRIJK: nussini95, BaUl1990, Espial_
ITALIË: Giorgio_57 (winnaar van de Nations Cup-race van het eerste wereldtour-evenement in mei tijdens de 24 uur van de Nürburgring), V--Cristian94--, garasa-91
Reservecoureur voor Europa: GTP_Aderrrm (VK)

Azië/Oceanië

JAPAN: CLS63AMG-sc, yamado_racing38, Kerokkuma_ej20
HONGKONG: saika159-, NegiFISH_NaF, KarS_0627
AUSTRALIË: TRL_holl01, TheConzio98, Bass_71CKL

Noord-/Midden-/Zuid-Amerika

VS: TRL_doodle, gtr3123, OutlawQuadrant
Brazilië: FT_Solid, FT_hellZfirEJP, CRT-Didico15

Het evenement maakt geen deel uit van de officiële FIA Gran Turismo Championships, maar geldt als showcase voor de komende actie tijdens de regionale finales en de wereldfinales.

© Helge Kirchberger Photography / Red Bull Hangar-7