Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Vier het 100-jarig bestaan van Mazda in Gran Turismo Sport met de RX-VISION GT3 CONCEPT en twee speciale wedstrijden!

De RX-VISION GT3 CONCEPT, Mazda’s droombolide met wankelmotor, komt op vrijdag 22 mei eindelijk naar Gran Turismo Sport. Dit jaar staat voor Mazda in het teken van zijn honderdjarige bestaan, want het bedrijf werd op 20 januari 1920 opgericht.

Vanaf vrijdag 22 mei organiseren we twee speciale wedstrijden om stil te staan bij het eeuwfeest van Mazda en de komst van de RX-VISION GT3 CONCEPT: de RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging en de RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd.

■ MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT

Mazda's droombolide met wankelmotor

De MAZDA RX-VISION is een conceptcar die werd aangekondigd tijdens de Tokyo Motor Show van 2015. Met het ontwerp, gebaseerd op Mazda's designthema 'Kodo - Soul of Motion', daagde het merk zichzelf uit om de mooist mogelijke sportauto met voorin geplaatste motor en achterwielaandrijving te maken. De auto wordt aangedreven door de wankelmotor van een nieuwe generatie: de SKYACTIV-R. Een droom die Mazda in de toekomst wil laten uitkomen.

Ondanks talrijke technische problemen slaagde Mazda er in 1967 in om een succesvolle auto met een wankelmotor op de markt te brengen: de Cosmo Sport. Als enige fabrikant die in de loop der jaren op grote schaal auto's met wankelmotoren op de markt bracht, bleef Mazda werken aan het verbeteren van het vermogen, het brandstofverbruik en de duurzaamheid. In 1991 resulteerde dat in de algemene overwinning van de 24 uur van Le Mans met de 787B.

De MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT is een agressiever racebroertje van de prachtige originele auto. Om te voldoen aan de prestatievereisten van de Gr.3-klasse werd gekeken naar het motorconcept van de 787B. Zo maakte de motor met vier rotors zijn rentree met SKYACTIV-technologie. Deze nieuwe wankelmotor is gehesen in een lichtgewicht carrosserie, wat ongekende prestaties tot gevolg heeft.

■ SPECIAAL EVENT 1

Mazda 100th Anniversary
RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging

Dit is een internationale tijdrit met de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT. Het event is beschikbaar van vrijdag 22 mei tot vrijdag 5 juni. Wie kroont zich tot snelste coureur ter wereld? Iedereen mag meedoen aan de Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrit via de sectie Tijdrit in het speltype Sport.

EVENTOVERZICHT

Eventnaam
Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging

Deelnameperiode
Van vrijdag 22 mei 08:00 CEST tot vrijdag 5 juni 16:59 CEST.
(Na afloop van het onderhoud in het kader van de game-update.)

Auto
MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT

Circuit
Circuit de Spa-Francorchamps
(Alle deelnemers rijden met dezelfde auto-instellingen en regels.)

Zo doe je mee
1. Ga in de deelnameperiode naar [Sport] -> [Tijdrit] via het beginscherm van Gran Turismo Sport.
2. Selecteer [RX-VISION GT3 - Tijdrituitdaging] uit het overzicht van de huidige events om mee te doen.
3. Lees en accepteer de voorwaarden en bepalingen van het event, die in beeld verschijnen. (Je kunt de voorwaarden en bepalingen ook lezen op de speciale pagina van het honderdjarig bestaan van Mazda op de officiële website van Mazda.)

Klassement tijdrituitdaging
Je kunt het klassement ook in de game bekijken.

Prijzen
De nummers 1 t/m 3 van het internationale klassement aan het einde van de deelnameperiode winnen een prijs. Daarnaast deelt Mazda een speciaal item uit.

Uitslag

Uitslag MAZDA 100th ANNIVERSARY RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging - Mazda 100th Anniversary Special Projects

De winnaar van de Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-tijdrituitdaging is bekend!

■ SPECIAAL EVENT 2

Mazda 100th Anniversary
RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd

In deze ontwerpwedstrijd bestaat de jury uit het Mazda-designteam dat aan de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT heeft gewerkt! Bemachtig de RX-VISION GT3 CONCEPT in Gran Turismo Sport en ga de uitdaging aan om een bestickering te ontwerpen die in het teken staat van honderd jaar Mazda. De wedstrijd duurt van vrijdag 22 mei tot vrijdag 19 juni.

Als je klaar bent met je bestickering, deel je hem via de optie Delen in de game. Vervolgens ga je naar gran-turismo.com om je creatie op Twitter te delen via de Gran Turismo Sport Community-functie (met de hashtag #rxvcontest). Daarmee is je inzending voor de Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd compleet.

De winnaars van de wedstrijd worden bekendgemaakt op de speciale pagina van het honderdjarig bestaan van Mazda..

Uitslag

EVENTOVERZICHT

Eventnaam
Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd

Deelnameperiode
Van vrijdag 22 mei 08:00 CEST tot vrijdag 19 juni 16:59 CEST.
(Na afloop van het onderhoud in het kader van de game-update.)

Auto
MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT

Zo doe je mee
1. Lees en accepteer de voorwaarden en bepalingen (te vinden op de officiële website van Mazda).

2. Bemachtig de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT in Gran Turismo Sport.
3. Creëer een Twitter-account en stel hem in als openbaar.
4. Deel je bestickering in de game en op Twitter met de hashtag #rxvcontest.

Je inzending is compleet als de bestickering is gedeeld in de game en op Twitter.

Belangrijke opmerkingen
- Het 'Mazda 100th Anniversary-logo' is beschikbaar na afloop van de game-update, die gepland staat voor vrijdag 22 mei rond 16:00 CEST. Je moet het 'Mazda 100th Anniversary-logo' (te vinden in de sectie [Stickers] onder Bestickering) verwerken in je design.
- Je mag het Michelin-bandenlogo niet aanpassen.

Prijzen
Na afloop van de deelnameperiode beoordeelt het Mazda-designteam de inzendingen en wordt er één Grand Prix-winnaar uitverkoren, plus eervolle vermeldingen. De winnaars ontvangen een speciaal item van Mazda!

STAPPENPLAN

1. Bemachtig de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT op een van de volgende manieren:
- Koop de auto in Brand Central in Gran Turismo Sport;
- Koop de auto als DLC in de PlayStation™Store;
- Meld je aan als Mazda-coureur in de Manufacturer Series van het speltype Sport.

2. Ga naar de [Bestickering-editor] in het beginscherm van Gran Turismo Sport.

3. Selecteer [Nieuw design] in de Bestickering-editor en begin met het creëren van de bestickering voor de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT met de auto die je hebt bemachtigd in Stap 1. Meer informatie over het creëren van autobestickeringen vind je in de online handleiding van Gran Turismo Sport. Wedstrijdinzendingen moeten ook de Michelin-bandenstickers bevatten. Pas de Michelin-bandenstickers niet aan, want anders wordt je inzending ongeldig verklaard.

4. Selecteer [Stickers] in de Bestickering-editor.

5. Selecteer [Merklogo (F-0)].

6. Scrol naar onderen en selecteer de logosticker [Mazda 100th Anniversary]. Je kunt kiezen uit een zwarte en een witte versie.

7. Plaats de Mazda 100th Anniversary-logosticker op de carrosserie van de MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT. Je mag zelf weten waar.

8. Als je design klaar is, kies je de optie [Delen], die wordt weergegeven als je het design wilt opslaan. Kies vervolgens de optie [Beschikbaar voor iedereen]. Voer #rxvcontest in als tag en deel het design in de game.

9. Na Stap 8 log je in op de Gran Turismo Sport Community op de officiële website van Gran Turismo (https://www.gran-turismo.com/world/gtsport/user/) en selecteer je de bestickering die je hebt gedeeld.

10. Klik op de Twitter-knop en gebruik de hashtag #rxvcontest om je creatie te delen op Twitter. Hiermee is je inzending voor de Mazda 100th Anniversary RX-VISION GT3 CONCEPT-bestickeringwedstrijd compleet!

OVER DE HASHTAG: #rxvcontest
- Het design dat je op Twitter post, wordt gebruikt als inzending die door het Mazda-designteam wordt beoordeeld. Let op: als je Twitter-account niet openbaar is, kan je inzending niet worden afgerond.
- Zorg ervoor dat de hashtag zowel in de game als op Twitter staat. Volgens de voorwaarden van de wedstrijd moet je het design zowel in de game als op Twitter delen.

OVER INGEZONDEN BESTICKERINGEN
- Ter voorkoming van inbreuk op auteursrechten en commerciële rechten van derden, alsmede andere gerelateerde wetten en regelgeving, zijn gebruikersbestickeringen waarin de onderstaande elementen zijn verwerkt verboden:
 ・Logo's van andere bedrijven;
 ・Stickers afkomstig uit door andere gebruikers gedeelde designs;
 ・Aangepaste stickers die zijn ontworpen door derden;
 ・Stickers op basis van anime en andere karikaturen.

OVER AUTEURSRECHTEN
- Alle auteursrechten die voortvloeien uit de ingezonden bestickering worden eigendom van de Mazda Motor Corporation (inclusief aanpassingsrechten en de rechten van de oorspronkelijke maker betreffende het gebruik van secundaire werken.)
- De deelnemer stemt ermee in dat hij of zij geen gebruik zal maken van de morele auteursrechten (publicatierechten, naamvertegenwoordigingsrechten, het recht ter behoud van integriteit) wat betreft het ingezonden design.
- De winnende designs kunnen voor secundaire doeleinden worden gebruikt door de Mazda Motor Corporation en gerelateerde dochterondernemingen, waaronder in het buitenland gevestigde ondernemingen, op websites, SNS en tijdens evenementen, maar het design zal niet worden aangepast. Het design zal ook niet worden gebruikt in een product als de oorspronkelijke maker hiervoor geen uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven.
- Let op: deelnemers die niet instemmen met het bovenstaande, komen niet in aanmerking voor het selectieproces.

Meer informatie over de voorwaarden en bepalingen van de wedstrijd vind je op de speciale pagina over het honderdjarig bestaan van Mazda op de officiële website van Mazda. Lees en accepteer de voorwaarden en bepalingen voor je meedoet.

Beide events zijn unieke kansen om te delen in Mazda's sportieve en creatieve kanten ter ere van het honderdjarig bestaan. We nodigen iedereen uit om mee te doen!

Heb je vragen over de speciale campagne, deelnamevoorwaarden en prijzen? Neem dan contact op met:
Mazda Motor Corporation MAZDA 100th Anniversary Superintendent
Contactmailadres: gts@mazda.co.jp

Heb je vragen over de gamefunctionaliteit? Neem dan contact op via:
PlayStation-contactformulier
https://www.playstation.com/nl-nl/get-help/contact-form/