Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
MADE FROM REALITY
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo™ Sport

Gran Turismo Sport onthult nieuwe documentaire over Nürburgring tijdens gamescom

Dit jaar opent gamescom, een van de grootste gamingevenementen van Europa, haar deuren op 17 augustus in Keulen. Er is een speciale stand van Gran Turismo Sport waar je de game zelf kunt spelen. (Let op: voor het gewone publiek is gamescom toegankelijk vanaf 18 tot en met 21 augustus.)

Het design van de stand van Gran Turismo Sport is gebaseerd op de beroemde Caracciola-Karussell van de Nordschleife van de Nürburgring. Deze roemruchte, hellende haarspeldbocht is op gamescom gevuld met vijftien gamecockpits. Ook kun je de nieuwste Walkenhorst Motorsport BMW M6 GT3 van dichtbij bewonderen, de auto waarmee Kazunori Yamauchi dit jaar heeft meegedaan aan de 24 uur van de Nürburgring.

Deze thematische Gran Turismo-stand op gamescom sluit aan op de onthulling van de nieuwe documentaire MADE FROM REALITY, met beelden van de eerder dit jaar verreden 24 uur van de Nürburgring. Tijdens deze zware race, waarbij de wagens vanaf de start werden bestookt met hagel, talloze botsingen plaatsvonden en auto's links en rechts van de baan schoten, werd maar weer eens duidelijk waarom de Nürburgring de bijnaam 'de Groene Hel' heeft. In de documentaire worden Kazunori Yamauchi en zijn team op de voet gevolgd tijdens de voorbereiding op de race tot aan het zwart-wit geblokt, aan de hand van prachtige beelden en interviews met sleutelfiguren.