Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Toyota GR Supra Racing Concept arriveert in Gran Turismo Sport en jij kunt als eerste kennismaken met zijn ongelooflijke prestaties!

Op 6 maart heeft Toyota tijdens de Autosalon van Genève in Zwitserland de GR Supra Racing Concept onthuld. Dit studiemodel, dat wereldwijd zeer in de smaak viel bij autosportfans, maakt sinds de gratis update van 27 april deel uit van Gran Turismo Sport

Een kwart eeuw lang stond de Supra onder fans van autosport liefkozend bekend als dé sportieve Toyota. Met de Toyota GR Supra Racing Concept keert de geest van de Supra terug in de vorm van een hypermoderne racemachine.

Het model heeft de carrosserie van een traditionele sportauto, met een lange neus en een korte achterkant, achterwielaandrijving en een voorin geplaatste motor. Hij is opgebouwd uit zeer sterke koolstofcomposieten en heeft grote spatborden, een achterdiffuser en een achtervleugel. Deze race-uitvoering is klaar voor een heftige strijd op het circuit.

In Gran Turismo Sport is niet alleen het dynamische exterieur nagebootst, maar ook de cockpit. Met alle details, waaronder de achteruitzichtmonitor. Ontdek in Gran Turismo Sport als eerste hoe krachtig de nieuwste Toyota GR Supra Racing Concept is!