Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.07)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Vision Gran Turismo
De BMW Vision Gran Turismo is uitgebracht. Maak kennis met deze moderne straatracer, ontworpen door het designteam van BMW. De auto straalt de spanning en de passie uit van de toerwagens uit de jaren 1970, maar dan in een modern jasje.

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Wijzigingen in de open lobby
- In het menu [Standaardinstellingen] van het scherm Event-instellingen is in de optie [Ruimte] het racetype [Endurancerace] toegevoegd.
- [Bandenslijtage/benzineverbruik] is toegevoegd aan de opties in [Tijdrit-instellingen].
- [Starttype] is toegevoegd aan de [Kwalificatie-instellingen], [Tijdrit-instellingen] en [Driftproefinstellingen] als je Kwalificatie, Tijdrit of Driftproef selecteert in de optie [Ruimte] onder [Standaardinstellingen], zodat je kunt kiezen uit [Start vanuit laatste bocht] of [Pitstart].
- Als je de optie [Normale start met valsestartcontrole] selecteert in de [Race-instellingen] worden er stoplichten weergegeven als startindicators.

Nieuwe functies toegevoegd aan de speltypen Herhaling en Race bekijken
- Je kunt nu ook toetsenbesturing gebruiken om: te schakelen tussen Volledig zicht en Livetiming; de Weergave coureurslijst in of uit te schakelen; de Informatieweergave te wijzigen en een andere auto te volgen.
- De functie Met toetsenbord wisselen is toegevoegd. Je kunt nu een USB-toetsenbord gebruiken om de Informatieweergave te wijzigen en het zicht te veranderen.

Raadpleeg voor meer informatie over de bovenstaande features de online-handleiding op gran-turismo.com.