Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.04)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Red Bull X-uitdaging - deel 2
Het tweede deel van de Red Bull X-uitdaging is toegevoegd aan het speltype Carrière. In deze nieuwe uitdagingen leert niemand minder dan wereldkampioen Sebastian Vettel je met een echte formulewagen racen.

*Je hebt de Internationale B-licentie nodig voor deze uitdaging. Voor deze update zijn de Gran Turismo Red Bull X2014 Standard en de Gran Turismo Red Bull X2014 Fan Car toegevoegd aan de dealer in de game.

Release van de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Racing Series
Er is nu een alternatieve versie beschikbaar van de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, die in december 2013 werd vrijgegeven als de eerste auto van Vision Gran Turismo. Je kunt de auto bemachtigen via het nieuwe tijdelijke seizoensevent.

Release van de Corvette Stingray Gran Turismo Concept
De Corvette Stingray Gran Turismo Concept, een auto die werd getoond tijdens de SEMA-show van 2013 werd getoond in het kader van de samenwerking tussen het ontwikkelingsteam en Gran Turismo, is nu beschikbaar bij de dealers in de game. Je kunt de auto bemachtigen via het nieuwe tijdelijke seizoensevent.

Verjaardagsloginbonus
Als je inlogt op PSN ontvang je een auto uit een van de jaren rond je geboortejaar. Je ontvangt dit cadeau binnen een week vanaf je verjaardag.
*De informatie van je SEN-account wordt gebruikt.

Nieuwe functie: ghost-herhaling verwijderen
De tijdritten uit het speltype Arcade en het snelmenu van het speltype Vrij rijden zijn uitgebreid met de functie Ghost-herhaling verwijderen. Scrol naar rechts van het menu om deze functie te zien. Hiermee kun je ghostgegevens verwijderen die onbedoelde sluiproutes tonen.

Prijsinformatie toegevoegd aan seizoensevents
Je kunt nu zien welke prijzen je kunt winnen in de seizoensevents. Deze informatie vind je aan de rechterkant van het eventscherm van het menu Seizoensevents.