Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

Dit is de februari-update van Gran Turismo 7, met 5 nieuwe auto's en het circuit Grand Valley!

Op 21 februari 2023 krijgt Gran Turismo 7 een update.

Hieronder volgt een overzicht van de inhoud van update 1.29:

1. Er worden vijf auto's toegevoegd, van legendes uit vroeger tijden tot de Italdesign Vision Gran Turismo.

DS 21 Pallas '70

Honda RA272 ʼ65

Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo Street Mode

Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo Off-road Mode

Porsche 911 Carrera RS (901) '73

2. Het circuit Grand Valley Highway 1 wordt toegevoegd.

Circuitlengte: 5099 m; Hoogteverschil: 97 m; Aantal bochten: 18; Langste rechte stuk: 995 m

Grand Valley, een Gran Turismo-klassieker, keert terug naar de game in een nieuw jasje. De volledige lay-out, Highway 1, is een uitdagend circuit met supersnelle secties en trage, bochtachtige sectoren. De kortere zuidelijke lay-out van 2000 meter kent grote hoogteverschillen en blinde bochten, zodat je altijd goed moet opletten. In dit prachtige gebied, met een grote brug en enkele tunnels, ontmoeten oceaan en bergen elkaar. Het geheel vormt een dynamische locatie waar je ervaart hoe het is om te racen over bochtige kustwegen.

3. De opties 'Driftproef' en 'Beweeg de camera omhoog en omlaag' worden toegevoegd aan de uitgelichte sectie in Scapes.

Ook 'Driftfotografie' wordt toegevoegd met deze update. De eerste keer dat je de game opstart na het installeren van de update is er een tutorial beschikbaar, waarin je leert om driftfoto's te maken. Als je de adviezen opvolgt, maak je binnen de kortste keren prachtige driftfoto's.

4. Volledige ondersteuning voor PlayStation®VR2 wordt toegevoegd (alleen voor de versie voor de PS5™-console.)

Met ingang van deze update biedt Gran Turismo 7 volledige ondersteuning voor PlayStation®VR2 (PS VR2.) Nu kun je alle events (inclusief online races) en speltypen (met uitzondering van het speltype Duel) realistischer dan ooit beleven. Daarnaast heb je toegang tot de VR-showroom, exclusief voor PS VR2, waar je de auto's in ultrahoge resolutie kunt bewonderen in allerlei omgevingen en onder verschillende belichtingen.

De game benut alle next-geneigenschappen van PS VR2. Dankzij de speciaal geoptimaliseerde HDR-tinten, eye-tracking met 'foveated rendering' (een technologie die de gedeelten van het scherm waar je direct naar kijkt in een hoge resolutie rendert) en dynamische 3D-audio ga je meer dan ooit op in de realistische gameplay.

5. Maak kennis met GT Sophy in het tijdelijke event Race Together (alleen voor de versie voor de PS5™-console.)

Race Together is een tijdelijk event (beschikbaar tot eind maart) waarin je meemaakt hoe het is om te racen tegen Gran Turismo Sophy. GT Sophy is een AI-coureur die voortvloeit uit een samenwerking tussen Sony AI, Sony Interactive Entertainment en Polyphony Digital. Je kunt dit speltype spelen via de banner rechts boven op de wereldkaart, voor zolang het event duurt. (Het event is alleen beschikbaar voor de gameversie voor de PS5™-console en wordt ontgrendeld bij collectieniveau 6.)

Race Together is toegankelijk voor spelers van alle niveaus, want je racet tegen GT Sophy-coureurs van verschillende niveaus, op vier circuits. Ook kun je een rechtstreeks duel aangaan met GT Sophy onder gelijkwaardige omstandigheden. Dat leidt tot raceactie zoals je die niet vaak meemaakt. Tijdens de race stuurt GT Sophy emoji's om je te laten weten hoe het gaat.

Meer informatie over GT Sophy vind je op de volgende officiële site: https://www.gran-turismo.com/world/gran-turismo-sophy/

Bedankt voor je steun en veel plezier verder met Gran Turismo 7!