Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Kamui Kobayashi helpt met de afstelling van de Toyota TS050 – Hybrid

Gran Turismo Sport beschikt over allerlei verschillende soorten auto’s. De prototyperacers die in het echt deelnemen aan enduranceraces vallen in de game onder de Gr.1-categorie van ultrasnelle bolides. Een van de opvallendste auto’s in deze categorie is de Toyota TS050 – Hybrid (Toyota Gazoo Racing), die nog steeds actief is. Tijdens de 24 uur van Le Mans van dit jaar toonde hij zijn snelheid door het kwalificatiebaanrecord te verbeteren. Helaas kon hij de race niet uitrijden, maar hij lag wel tot diep in de nacht op kop en daarmee heeft hij een onuitwisbare indruk op het publiek achtergelaten.

Toen de Toyota TS050 - Hybrid (Toyota Gazoo Racing) in Gran Turismo Sport werd geïmplementeerd, kreeg het team bij het afstellen hulp van niemand minder dan de man die het kwalificatiebaanrecord van Le Mans verbeterde: Kamui Kobayashi.
Tegenwoordig zijn de LMP1-machines die meedoen aan het World Endurance Championship (waaronder de 24 uur van Le Mans) hybriden met een motor en een MGU (motor/generator-unit). Er komt dus heel wat kijken bij de aandrijving van deze bolides, zowel op het gebied van motor en MGU-management als op het gebied van energieherstel en de besturing.
De Toyota TS050 - Hybrid (Toyota Gazoo Racing) is natuurlijk ook zo’n auto. Doordat Kamui Kobayashi zelf achter het stuur kroop en ons advies gaf, is deze auto in Gran Turismo Sport extra verfijnd en realistischer dan ooit.
Kamui Kobayashi: "Ik vind het geweldig dat iedereen nu kan racen met de nieuwste hybride raceauto".

Kruip achter het stuur van de Toyota TS050 - Hybrid (Toyota Gazoo Racing) in Gran Turismo Sport. Tot nu toe was die eer voorbehouden aan een select gezelschap.