Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Vision Gran Turismo

Dit is de Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo

Op 21 februari 2023 komt de Italdesign Vision Gran Turismo via update 1.29 naar Gran Turismo 7. Het in de Italiaanse plaats Moncalieri gevestigde Italdesign is een prestigieus designbureau dat wereldberoemdheid verwierf met onvergetelijke auto-ontwerpen. De Italdesign Vision Gran Turismo is de eerste Vision Gran Turismo van het bedrijf, dat dit jaar 55 jaar bestaat.

De Italdesign EXENEO Vision Gran Turismo heeft een bijzondere, kristallen cockpit die 'om de bestuurder heen' is gevormd. De auto wordt aangedreven door een krachtig hybridesysteem met een midscheeps geplaatste V10 in en een elektrische motor.

Bijzonder genoeg zijn er twee varianten van de auto. Naast de 'Street Mode' is er een 'Off-road Mode', met een grotere rijhoogte en grotere wielen.

Vision Gran Turismo is een project waarbij internationaal toonaangevende automerken nieuwe sportauto's ontwerpen voor Gran Turismo-spelers. Voor meer informatie over Vision Gran Turismo, kun je de pagina Vision Gran Turismo op de officiële website bezoeken.