Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

Mario Andretti's Hudson uit 1948 nu in Gran Turismo 6

Elk erfgoed kent zijn oorsprong. In het geval van de legendarische autocoureur Mario Andretti begon de liefde voor racen met de aankoop van een aftandse Hudson uit 1948. Met hulp van zijn broer Aldo en een stel van z'n beste vrienden werd de auto in twee jaar tijd stapje voor stapje gerestaureerd, waarna hij zijn eerste overwinning wist te pakken op zijn thuiscircuit in Nazareth, Pennsylvania. Uiteindelijk leidde dat tot het begin van Mario Andretti's legendarische, dertig jaar lange racecarrière, waarin hij racete op Indianapolis, Daytona en in de Formule 1.

Met trots presenteren wij officieel Mario Andretti's Hudson uit 1948 voor Gran Turismo 6 – nagemaakt tot in de fijnste details, zoals de aangepaste motorkap, ontbrekende spatborden waardoor de motor te zien is en de legendarische #7 op de grille.

Om de feestelijke samenwerking tussen Mario Andretti en Gran Turismo compleet te maken, komt er vanaf vandaag 19/12/2013 tot 17/01/2014 een uniek speciaal event rond de Hudson uit 1948 beschikbaar in Gran Turismo 6. De hot lap met de Hudson uit 1948 vindt plaats op Willow Springs International Raceway, ook wel bekend als 'Streets of Willow'. Hier krijg je de kans om de legendarische auto te verdienen door een rondetijd neer te zetten die sneller is dan de doeltijd voor brons.

Je kunt desgewenst ook de legendarische Hudson aanschaffen via de Autodealer.

“Als het aankomt op de kick van het racen, is Gran Turismo de enige game die weet na te bootsen hoe het nou voelt om in een auto op de beste circuits ter wereld te racen,” legt Mario Andretti uit. “Je kunt niet dichter bij dat gevoel komen dan met deze game. Met dank aan Gran Turismo 6 kon ik mijn racecarrière opnieuw beleven, mijn eerste auto opnieuw opgebouwd zien worden zoals ik dat zelf tientallen jaren terug deed en mijn jeugddroom nieuw leven inblazen met mijn oude Hudson.”