Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT Academy

Maak kans op een bezoekje aan het Race Camp van GT Academy 2015 op Yas Marina in Abu Dhabi door een exclusieve quiz te spelen!

Neem het vliegtuig naar de eindeloze zon, spanning en glamour! Lijkt dat je wat? Je bent maar enkele stappen verwijderd van deze onvergetelijke ervaring! Doorbreek die saaie routine en speel de quiz om een reis te maken naar het GT Academy 2015 Race Camp in Abu Dhabi.

Op de bank spelletjes spelen geeft je de kans het podium te bereiken als professioneel coureur… Klinkt als een grap, niet? Maar met GT Academy is dat niet het geval! GT Academy is ontstaan door een samenwerking tussen Sony Computer Entertainment Europe, Nissan Europe en Polyphony Digital en geeft iedereen die de sprong durft te nemen de kans zijn of haar roeping als professioneel racecoureur en NISMO Athlete te vinden.

Spelers die zich in Gran Turismo bewijzen worden NISMO Athlete-kandidaten. Zij maken kans om naar het Abu Dhabi Race Camp te gaan en de training te ontvangen die nodig is om als professional mee te doen aan internationale races.

Met deze quiz maak je kans om de drama en het spektakel van het GT Academy Race Camp in Abu Dhabi hoogstpersoonlijk mee te maken. Beantwoord zo snel mogelijk twintig vragen over Nissans en GT Academy en ga voor een topscore! Geniet vervolgens van de zon, zee, palmbomen en de spannende uitdagingen met de NISMO Athlete-kandidaten!

Dus stop waar je nu mee bezig bent, stop de routine en maak nieuwe ervaringen mee! Nu! Er staan maar 20 vragen tussen jou en de spanning van Abu Dhabi!

Instructies: Selecteer steeds het juiste antwoord voor de meerkeuzevragen met 2 opties. Des te sneller je correct antwoordt, des te hoger je score. Als je op zo minst de doelscore bereikt maak je kans om te winnen bij de prijstrekking voor de reis naar Yas Marina in Abu Dhabi en de spanning van het GT Academy Race Camp persoonlijk mee te maken!
Hou er rekening mee dat je op Facebook ingelogd moet zijn om mee te kunnen doen. Wij zullen alleen je Facebook-id gebruiken om je voorkeursinstellingen voor de volgende keer dat je speelt te onthouden. Wij zullen niet zonder toestemming op je tijdlijn posten.
De quiz begint op 28 april 2015 om 9.00 Nederlandse tijd en eindigt op 16 juni 2015 om 8.59 Nederlandse tijd.
De wedstrijd is beschikbaar voor allen die 18 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, België of Nederland. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer details en de volledige toelatingsvoorwaarden.