Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.02)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Red Bull X-uitdaging
De Red Bull X-uitdaging is toegevoegd aan het speltype Carrière. Wereldkampioen Sebastian Vettel is je mentor en strooit met adviezen en tips terwijl je leert rijden met een authentieke formulewagen. De uitdaging in deze update is het eerste deel (het tweede deel volgt in een toekomstige update). Je hebt de Internationale B-licentie nodig om mee te doen aan deze uitdaging.

Daarnaast zijn de Red Bull Racing Kart 125 en de Red Bull X2014 Junior toegevoegd aan de sectie Dealers in de game.

Inlogbonus
Als je meerdere dagen op rij inlogt, wordt er per opeenvolgende dag een bonusbedrag opgeteld bij de credits die je wint: 110% voor de 1e dag, 130% voor de 2e dag, 150% voor de 3e dag enzovoorts, tot je een bonus van 200% krijgt op de 5e dag. Log dus elke dag in om meer credits te verdienen!

Creditsuitbetalingen in speltype Carrière omhoog
Je kunt nu meer credits verdienen in het speltype Carrière. In de Beginnersklasse zijn de beloningen verhoogd tot zo'n 110%, in de Nationale B-klasse tot zo'n 130%, in de Nationale A-klasse tot zo'n 140%, in de Internationale B-klasse tot zo'n 150%, in de Internationale A-klasse tot zo'n 160% en in de Superklasse tot zo'n 170%. Een goed moment dus om al voltooide races nog eens uit te rijden!

Deelnamevereisten seizoensevents minder streng
De deelnamevereisten voor de seizoensevents zijn gewijzigd. Nu hoef je slechts over de Nationale B-licentie te beschikken om deel te nemen (in plaats van een Nationale A-licentie). Met ingang van deze update zijn er tijdelijk unieke speciale events waarbij je auto's kunt winnen, dus grijp deze kans en vergeet niet online in te loggen!

Bonus-events binnen seizoensevents
Van 20 december 2013 4.00 uur tot 17 januari 2014 4.00 uur vind je een speciaal bonus-event in het speltype Seizoensevents. Als je voor alle races een gouden medaille verdient, kun je wel 3.000.000 credits winnen. In combinatie met de online-loginbonus kan dat bedrag worden verdubbeld tot een maximum van 6.000.000 credits!

Daarnaast staat er een tweede bonus-event in de planning dat beschikbaar is tussen 2 januari 2014 4.00 uur tot 30 januari 2014 3.00 uur. Ook dan kun je maximaal 6.000.000 credits winnen in combinatie met de maximale online-loginbonus, dus als je aan beide speciale events deelneemt, kun je tot wel 12.000.000 credits winnen!

Veel plezier met deze unieke events tijdens de feestdagen en in het nieuwe jaar!

*De bonus-seizoensevents zijn 4 weken beschikbaar, maar het onlineklassement wordt slechts de eerste 2 weken bijgehouden.

Online weergegeven gebruikersnaam veranderd
De gebruikersnaam die in de ruimtes van de Open lobby wordt weergegeven is niet langer de spelernaam die je hebt ingevoerd voor Gran Turismo 6, maar het online-id van je SEN-account.

Raadpleeg voor meer informatie over de bovenstaande features de online-handleiding op gran-turismo.com.