Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Bekend probleem met game-updates

Het kan voorkomen dat de game niet kan worden geüpdatet tijdens de installatie. Op het scherm verschijnt dan het bericht Installatie mislukt.

Druk op de PS-toets als dit gebeurt om de game te beëindigen en start hem opnieuw op. Door dit een paar keer te proberen, kun je het probleem oplossen. Als dit niet werkt, is het mogelijk dat de gamedata beschadigd zijn. Verwijder de gamedata dan om het probleem op te lossen.

Door de gamedata te verwijderen, verlies je je voortgang, wagenpark of credits niet (deze data worden opgeslagen in je opgeslagen data), maar het veroorzaakt de volgende problemen:

- Alle updates die sinds de lancering zijn uitgebracht, moet je opnieuw downloaden en installeren. Dit kan lang duren, afhankelijk van je internetsnelheid.
- Alle opgeslagen herhalingsdatabestanden gaan verloren. Herhalingsdatabestanden die je eerder vanuit de pagina Bibliotheek in het menu Galerij hebt gekopieerd naar een extern apparaat kun je weer naar de game importeren zodra de game weer helemaal is geüpdatet.
- Alle opgeslagen fotobestanden uit de speltypen Reisfoto's en Racefoto gaan verloren. Fotobestanden die je eerder vanuit de pagina Bibliotheek in het menu Galerij hebt gekopieerd naar een extern apparaat kun je weer naar de game importeren zodra de game weer helemaal is geüpdatet.

Doorloop de volgende stappen als je de game toch wilt verwijderen:

(1) Ga in het PS3™ XMB™ (XrossMediaBar)-menu naar -> [Game] -> [Hulpprogramma voor gamedata] en druk op de X-toets om dit menu te openen (*verwijder geen data via [Hulpprogramma voor opgeslagen data (PS3™)]);
(2) Selecteer het Gran Turismo 6-bestand en druk op de △-toets;
(3) Selecteer Verwijderen in het optiesmenu en druk op de X-toets;
(4) Ga in het PS3™ XMB™ (XrossMediaBar)-menu naar -> [Game] -> [Gran Turismo 6], druk op de X-toets om de game op te starten en kies ervoor om de game-updates te downloaden en installeren (*een internetverbinding is vereist).

* Voor problemen met het updaten van Gran Turismo 6 van versie 1.02 naar 1.03 verwijzen we je naar de betreffende FAQ.