Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.09)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Vision Gran Turismo
De Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo is uitgebracht. Beleef van deze vierwielaangedreven supercar met het DNA van de sportieve GTI-filosofie van Volkswagen.

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Het racepak Volkswagen Vision GT is toegevoegd aan de pagina [Speciale outfits] van het menu [Racersuitrusting] in de sectie [TUNING EN ONDERHOUD] in Mijn huis. Je kunt het pak ook winnen in het bijbehorende tijdelijke seizoensevent.

Red Bull Ring
De volledige en verkorte lay-outs van de Red Bull Ring zijn toegevoegd aan de game. Dit ultrasnelle circuit bevat lange rechte stukken, afgewisseld met zeer listige bochten. Je rondetijd zal sterk afhangen van hoe je die bochten doorkomt. In 2014 keerde de Formule 1 terug naar dit circuit na een afwezigheid van elf jaar. Het circuit is een combinatie van oud en nieuw.

Nieuwe voertuigen
De volgende auto's zijn toegevoegd aan de sectie [Dealers] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je vindt de auto's ook onder [Aanbevolen auto's] in dezelfde sectie:

• GT-R NISMO GT3 Nissan GT Academy Team RJN ‘13
• Lexus IS F CCS-R ‘11
• Toyota TS030 Hybrid ‘12

Wijzigingen aan het simulatiemodel van de physics
Het simulatiemodel van de physics van Gran Turismo 6 heeft de volgende wijzigingen ondergaan:

(1) Het weggedrag van de auto op wegdekken met kerbstones en putten is verbeterd;
(2) Het effect van de bandengeometrie is gewijzigd (vooral voor de optie Wielvluchthoek);
(3) Het weggedrag van sommige auto's met zware achterkanten is verbeterd;

De standaardinstellingen van de tuningonderdelen zijn ook aangepast, analoog aan de bovenstaande wijzigingen.

Andere autoaanpassingen
Bij de verschillende modellen van de Mitsubishi Lancer Evolution X kun je nu de optie [Stuurhulp] inschakelen onder de [Auto-opties] van het snelmenu.

Andere offlineverbeteringen en -aanpassingen
- Je kunt de [datalogger] nu openen vanuit het snelmenu van tijdritevents. De mogelijkheden zijn dan wel beperkt. Raadpleeg de online-handleiding voor meer informatie.
- De optie [Standaardwaarden herstellen] is toegevoegd aan het menu [Auto-instellingen]. Hiermee kun je de auto terugbrengen in showroomstaat.
- Op circuits met startlichten zijn starts met startlichten nu mogelijk.

Andere onlineverbeteringen en -aanpassingen
- Er wordt nu rechts onder in het scherm Open lobby afgeteld. Zo kun je zien wanneer een event start en tot wanneer je kunt stemmen op een circuit.
- De uploadtijden voor driftproeven en tijdritten (sectie) zijn gewijzigd.

*Nadat de patch is geïnstalleerd, kan het nog 30 minuten duren voor de content is geïnstalleerd. Dit kan afwijken met het bericht in beeld. Bedankt voor je geduld en veel plezier met de nieuwe content!

Raadpleeg voor meer informatie over de bovenstaande features de online-handleiding op gran-turismo.com.