Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Introductie van de Gran Turismo Sport Companion: bekijk activiteitenfeeds en check de feature 'Ontdekken' waar je ook bent!

De officiële Gran Turismo Sport Companion-app is vrijgegeven. Nu kun je overal genieten van de communityfeatures van GT Sport. Via je smartphone heb je nu toegang tot features zoals de activiteitenfeed, 'Ontdekken' en 'Mijn profiel'.

Download hem nu via de App Store en Google Play!

Op de tab 'Werkplaats' vind je je gepersonaliseerde activiteitenfeed en de populairste content van 'Ontdekken', zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste activiteiten en creaties van je vrienden en spelers van over de hele wereld. Gebruik de knop 'Toevoegen aan collectie' om stickers, bestickeringen, herhalingen en andere content op te slaan, zodat je er in Gran Turismo Sport op de PS4 makkelijk bij kunt.

Via de tab 'Notificaties' krijg je te horen wanneer iemand je content leuk vindt, een bericht plaatst of een bericht van jou opnieuw plaatst, en zie je wat je volgers doen.

In 'Mijn profiel' kun je je statistieken en prestaties checken, maar ook vergelijken met de statistieken van je rivalen via het Versus-overzicht.

Download de Gran Turismo Sport Companion-app vandaag nog om altijd verbonden te zijn met je GT Sport-ervaring, waar je ook bent!

*Apple, het Apple-logo en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de V.S. en andere landen.
*Google Play, het Google Play-logo en Android zijn handelsmerken van Google LLC.
*iOS is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Cisco in de V.S. en andere landen en wordt onder licentie gebruikt.