Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6-updates

Update (1.10)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 6. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Vision Gran Turismo
De Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo en de NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo zijn nu beschikbaar.

Na het installeren van de update kun je de auto’s kopen via de optie [Vision GT] van de sectie [Auto’s] in Mijn huis. Je kunt de auto’s ook verdienen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in de nieuwe seizoensevents die tijdelijk beschikbaar zijn.

Remklauwen kunnen nu worden geverfd
Het is nu mogelijk om de remklauwen van auto’s te verven met de Raceremkit, die je kunt kopen op de pagina [Remkits] van het menu [Ophanging]. Dit menu vind je onder de optie [Tuning-onderdelen] van de sectie [TUNING & ONDERHOUD] in Mijn huis. Het is niet mogelijk om de remklauwen van alle auto’s te verven.

Racenummer beschikbaar voor meer auto's
De optie Racenummer die je kunt vinden in het menu [Garage] van Mijn huis, is nu beschikbaar voor meer auto’s. Het aantal designs waarop de nummers staan afgebeeld, is eveneens uitgebreid. Je vindt deze designs onder [Ontwerp].

Beheersing van motorremreductie is uitgeschakeld
De beheersing van motorremreductie voor bepaalde formuleauto’s is nu uitgeschakeld. Deze functie voorkomt dat coureurs de macht over het stuur verliezen als gevolg van de extreme remkrachten die de motor genereert door de gasklep iets te openen in bochten, zelfs als de voet van het gaspedaal is.

Raadpleeg voor meer informatie over de bovenstaande features de online-handleiding op gran-turismo.com.