Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT6 Concept Movie #6 "Start your Engines"
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo®6

Nieuwe Gran Turismo 6-trailer en features onthuld!

Gran Turismo 6 verschijnt 6 december 2013 exclusief voor PlayStation®3. Van de game zijn een nieuwe trailer en een gedetailleerd overzicht van de features vrijgegeven.

Auto's
De game bevat meer dan 1200 auto's. De pagina Auto's is onder handen genomen en bevat nu modellen uit de 7 belangrijkste klassen (waaronder klassiekers, supercars en sportauto's).
Ook hebben we de complete autolijst onthuld.

Circuits
De nieuwe circuits Gran Turismo Arena en het Spaanse Ascari (volledig circuit) zijn aangekondigd. Daarnaast maken wisselende weersomstandigheden, tijdsverloop en een astronomisch correcte sterrenhemel voor het eerst hun opwachting in de reeks.

Speltypen
Er zijn diverse speltypen aangekondigd. Afbeeldingen van de gebruikersinterface Mijn huis (het beginpunt van je reis), de speltypen Arcade en Carrière, en de speciale events zijn vrijgegeven. Let zeker ook eens op het nieuwe sterrensysteem.

Auto's kopen en beheren
Er is meer informatie vrijgegeven over Dealers, Aanbevolen auto's (auto's die worden aangeraden voor specifieke races in het speltype Carrière en Seizoensevents) en je Garage, waar je je gekochte auto's beheert.

Tuning en onderhoud
Er is nieuwe informatie vrijgegeven over onder meer Tuning-onderdelen, Aangepaste onderdelen, Pitservice, Racersuitrusting en Lakken.

Online
Naast populaire onderdelen als de Open lobby en Seizoensevents uit de vorige editie, worden in dit deel nieuwe community-onderdelen geïntroduceerd. Organiseer je eigen clubs, communiceer op fora en host race-events voor je leden.

Updates
Informatie over het speltype B-Spec en de Circuitontwerper. Beide onderdelen komen na de release beschikbaar in de vorm van een update.

Ga voor details over de recent aangekondigde informatie naar de speciale Gran Turismo 6-pagina via de link onder aan de pagina.

*Getoonde afbeeldingen zijn van de Engelse versie van een game in ontwikkeling.