Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL

Laatste online-event Gran Turismo 5

Zoals aangekondigd wordt de onlineservice van de exclusieve PlayStation®3-titel Gran Turismo 5 op 31 mei 2014 beëindigd. We willen al onze fans bedanken voor hun steun. Jullie hebben er sinds het begin van de service in 2010, drieënhalf jaar geleden, veel plezier mee gehad.

Om onze dankbaarheid te tonen, organiseert Gran Turismo 5 vanaf 1 mei 2014 een speciaal laatste online-event waarin je 5 auto's kunt winnen die je kunt meenemen naar Gran Turismo 6, gewoon door deel te nemen. De auto's waar het om gaat, zijn vooral handig in het eerste deel van Gran Turismo 6 en we hopen dan ook dat jullie deze kans grijpen om verder online te racen in het volgende hoofdstuk.

GT6 is net als GT5 een exclusieve PlayStation® 3-titel, en net als GT5 blijft deze game evolueren via gratis updates die sinds de release, eind 2013, worden vrijgegeven. Zo zijn er nieuwe auto's geïntroduceerd, maar zijn ook bijvoorbeeld de physics en de gebruiksinterface verbeterd en is de game uitgebreid met nieuwe features, zoals de datalogger.

Naam event:

Laatste online-event Gran Turismo 5

Beschikbaar:

Vanaf 1 mei, 5.00 uur, tot 31 mei, 4.00 uur.

Inhoud event:

Deel 1 laatste online-event: Mazda Roadster Touring Car ’11 / Top Gear Test Track
Deel 2 laatste online-event: Nissan GT-R N24 Schulze Motorsports ’11 / Nürburgring 24h

Deelnamebeloning:

Als je tussen 8.00 uur op 3 juni 2014 en 5.00 uur op 30 juni Gran Turismo 6 opstart op een PlayStation®3 terwijl je bent aangemeld met een SEN-account waarmee je een tijd hebt geregistreerd in het onlineklassement van een van de bovengenoemde laatste online-events van GT5, dan ontvang je automatisch de volgende 5 auto's in GT6:

Abarth Grande Punto ‘09
Renault Sport Megane R.S. Trophy ‘11
Nissan Fairlady Z (Z34) ‘08
Tesla Motors Model S Signature Performance ‘12
Subaru S206 NBR Challenge Package ‘12

* Afhankelijk van je regio en de netwerkomstandigheden ontvang je de auto's mogelijk met vertraging. Wees geduldig en start GT6 later opnieuw op.

Voor meer informatie en opmerkingen over het einde van de onlineservice van Gran Turismo 5 verwijzen we je via de onderstaande link door naar de aankondiging Beëindiging van de overgebleven onlineservices van Gran Turismo 5.