Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Informatie

Gran Turismo-kampioen Igor Fraga naar SUPER GT 2023 voor Anest Iwata Racing in de RC F GT3!

Het nieuwe raceteam Anest Iwata Racing in samenwerking met Arnage, dat in 2023 uitkomt in de GT300-klasse, heeft aangekondigd dat Gran Turismo-kampioen Igor Omura Fraga de gelederen versterkt als eerste coureur. Het team doet mee aan de SUPER GT 2023-serie met de ANEST IWATA Racing RC F GT3 met nummer 50, en Fraga krijgt gezelschap van de Japanse coureurs Yuga Furutani en Miki Koyama.

Fraga is een coureur die zich laat zien in zowel de echte als de virtuele autosportwereld.

In 2017 schreef hij het F3-kampioenschap van zijn thuisland Brazilië op zijn naam. Tijdens het Formula Regional European Championship in 2019 won hij vier races en werd hij derde in het algemeen klassement. In 2020 won hij de Toyota Racing Series. Van jongs af aan is Fraga een fervent Gran Turismo-speler. In 2018 scherpte hij zijn vaardigheden aan door de eerste FIA Gran Turismo Championships Nations Cup te winnen en in 2019 en 2020 leidde hij Toyota naar de titel in de Manufacturer Series.

Gran Turismo-ontwikkelaar Polyphony Digital is een partner van ANEST IWATA Racing en zal de bestickering van de auto ontwerpen.

Volg de ANEST IWATA Racing RC F GT3 later dit jaar op het circuit in de GT300-klasse.