Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

Community-opties geïntroduceerd in Gran Turismo 6

Update 1.14 brengt een nieuwe [Community]-optie naar de exclusieve PlayStation®3-titel Gran Turismo 6. In [Community] kun je onder andere clubs oprichten, samenkomen in clublobby's en race-events organiseren voor medeclubleden.

Je kunt besloten of openbare clubs oprichten, naar de populairste clubs zoeken en contact houden met andere clubleden terwijl je online racet.

Als je voor het eerst naar het menu [Community] gaat, doorloop je een tutorial over het opstellen van je openbare profiel. Ook verschijnt er een korte tutorial als je voor het eerst de opties gebruikt aan de linkerkant van de overzichtspagina van de [Community]. Volg de link naar de online-handleiding, onder aan deze pagina, voor meer informatie.

Bovendien kun je via de officiële website naar een browserversie van de Community-optie. Hoewel je niet kunt racen via deze versie, kun je wel clubs oprichten, events aanmaken, instellingen aanpassen en op dezelfde manier met elkaar communiceren als in de game. De websiteversie is ook compatibel met een aantal smartphone-browsers, zodat je ook onderweg toegang hebt tot je clubs!