Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Event-verslag

GRAN TURISMO® AWARDS SEMA uitgereikt tijdens de Las Vegas SEMA Show

Op 6 november 2008 bereikte Gran Turismo® de laatste selectieronde van de GRAN TURISMO® AWARDS SEMA op de SEMA Show in Las Vegas. De onderscheiding Beste van de show ging naar JR Rocha's 2007 Infinity G37.

De winnaar van de onderscheiding Beste van de show wordt door Kazunori Yamauchi, producent van Gran Turismo®, gekozen uit de geselecteerde auto's in vijf categorieën.

De winnaars van elke categorie waren (naam van de eigenaar tussen haakjes):

・Beste binnenland: 1967 Chevrolet Camaro Rally Sport (James Shipka)
・Beste truck/SUV: 1938 Chevy (John Wargo)
・Beste Japanse import: 2007 Infinity G37 (JR Rocha)
・Beste Europese import: Volkswagen Concept Car (Robert Gal)
・Beste hotrod: 1933 the Factory Five Racing Hot Rod (Jason Lavigne)

Dit is de zesde keer dat de GRAN TURISMO® AWARDS zijn uitgereikt tijdens de SEMA in Las Vegas. De onderscheidingen worden toegekend aan de mooiste omgebouwde en getunede auto's die, in de filosofie van Gran Turismo®, zowel cool als supersnel zijn. De winnaar van de Beste van de show krijgt de eer in al zijn glorie te worden opgenomen in een toekomstige editie van Gran Turismo®.

De prijswinnaars werden onderscheiden tijdens de prijsuitreiking in het Hard Rock Hotel & Casino in Las Vegas. De prijsuitreiking werd gepresenteerd door de superheld van de Formula D, Tanner Foust. De tijdens de afterparty trad hiphopster Ludacris op met DJ Z-Trip. Speciale gasten waren Tommy Lee van Mötley Crüe en Dave Navarro, ex-Red Hot Chili Peppers.

*De SEMA Show is het grootste festival rond getunede auto's en onderdelen en wordt elk jaar in de herfst gehouden in Las Vegas. Dit jaar vond de show plaats van 4 tot en met 7 november. SEMA staat voor Specialty Equipment Market Association.