Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®5

Drie Gran Turismo® 5-edities aangekondigd: maak je keuze!

De vetste racegame ter wereld voor PlayStation®3 wordt verkrijgbaar als Standard Edition, een bomvolle Collector’s Edition en een meer dan luxueuze Signature Edition vol goodies.

Sony Computer Entertainment en Polyphony Digital hebben aangekondigd dat er drie edities van Gran Turismo® 5 voor PlayStation®3 (PS3™) komen, waardoor racefans meer dan ooit volledig kunnen opgaan in de rit van hun leven. De langverwachte game arriveert in november, en hier bieden we een voorproefje van de startopstelling.

Standard Edition
Meer dan duizend auto's, een internationale community van coureurs, de beroemdste circuits ter wereld en de rit van je leven – dat is Gran Turismo® 5. Bewonder het ongelooflijke realisme, de intense physics, de snelle spanning en een benzinetank vol internationale autosport-glamour. Je racet thuis tegen vrienden of online tegen de groten der aarde terwijl je een autocollectie opbouwt met de beste auto's die ooit zijn gemaakt. Een van de bestverkochte racegames ter wereld is terug met nieuwe functies, nieuwe auto's en nieuwe ervaringen die garant staan voor een razendsnel avontuur.

Collector's Edition
Een zeer aantrekkelijke versie voor de serieuze autosportfan. Deze prachtige luxe editie voor verzamelaars heeft een flinke dosis extra paardenkrachten onder de motorkap. Naast de game zelf krijg je:
• Exclusieve Special Edition-vormgeving
• Het tweehonderd pagina's tellende blad Apex met onder andere hints over rijtechniek, tunen en toekomstige technologieën
• Vijf Collector’s Edition-kaarten met exclusieve artwork
• ChromeLine-auto's voor in de game: vijf ultrasnelle auto's die meer dan klaar voor de start zijn
• Exclusief dynamisch thema voor het XMB™-menu van je PS3™

Signature Edition
Net als bij de introductie van een over-the-top supercar wordt er kosten noch moeite bespaard voor deze luxueuze editie. De game is verpakt in een prachtige metalen doos die is gehuld in het Obsidian Black van de Mercedes-Benz SLS AMG. Naast de game, het blad Apex en de ChromeLine-auto's krijg je:
• Een exclusief 1:43-schaalmodel van een speciale Gran Turismo®-uitvoering van de Mercedes-Benz SLS AMG
• Een lederen Gran Turismo®-portemonnee en een metalen Gran Turismo®-sleutelhanger
• Een Signature Edition-boek met de prachtige auto's en locaties uit Gran Turismo® 5
• Een Gran Turismo® 5-USB-stick met een filmpje over de samenwerking tussen Mercedes-Benz en Polyphony die leidde tot het gamedebuut van de SLS AMG
• Zes extra stealth-uitvoeringen voor in de game, waaronder de McLaren F1 en de Mercedes-Benz SLS AMG en een dynamisch thema
• Als je 18 jaar of ouder bent en in een van de deelnemende landen woont, kun je bovendien meedoen aan een spectaculaire wedstrijd. De hoofdprijs is een Mercedes-Benz SLS AMG, je eigen supercar met vleugeldeuren en een 6.3-liter motor!
• De voorwaarden verschijnen binnenkort op www.eu.gran-turismo.com.

De Signature Edition-wedstrijd is open voor deelnemers uit de volgende landen:

Verenigd Koninkrijk
Ierland
Duitsland
Oostenrijk
Frankrijk
Zwitserland
Portugal
Spanje
Italië
Zweden, Finland, Denemarken en Noorwegen
Griekenland
Tsjechië
Rusland
Polen
Australië
Nieuw-Zeeland
Zuid-Afrika
Verenigde Arabische Emiraten
Saudi-Arabië

Maar da's nog niet alles. Als je de Standard of Collector’s Edition reserveert, kun je een exclusieve selectie auto's voor de game winnen, zoals de Audi R10 TDI Stealth Model, Nissan GT-R GT500 Stealth Model, Honda NSX GT500 Stealth Model, Mazda 787B Stealth Model, McLaren F1 Stealth Model en de Mercedes-Benz SLS AMG Stealth Model.
Klaar voor de rit van je leven? De Gran Turismo® 5 Standard Edition, de Collector’s Edition en de Signature Edition voor PS3 zijn vanaf november verkrijgbaar.