Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT5-updates

Update (1.07)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo® 5. Hieronder zie je de inhoud:

[Belangrijkste wijzigingen en nieuwe functies]
Vriendenklassement
Voor driftproeven en tijdritten zijn er nu klassementen die de prestaties van je vrienden laten zien. Voorheen was het lastig om je vrienden terug te vinden in de algemene klassementen. Op deze manier kun je makkelijker rondetijden vergelijken, zodat je elkaar kunt blijven uitdagen.


[Bekende problemen verholpen]
- Bij de berekening van het aantal prestatiepunten (PP), een samenvatting van de prestaties van de auto, wordt nu rekening gehouden met de bandenkeuze. Je kunt nu PP-restricties en bandenrestricties combineren bij het instellen van de racevoorwaarden.
- Probleem verholpen waarbij de prestaties van elektrische auto's na een bepaald aantal kilometers achteruit- of vooruitgingen.
- Gedownloade herhalingen uit de klassementen van de seizoensevents kunnen nu probleemloos worden bekeken.


[Overige wijzigingen]
- Vanwege problemen tijdens het ruilproces mogen auto's met een waarde van meer dan 1.000.000 Cr. (inclusief autocadeaubonnen) niet meer worden geruild. De auto's kunnen nog wel worden geleend en uitgeleend.


[Je huidige versie controleren]
Ga via het hoofdmenu naar de handleiding onder in het scherm om te zien welke gameversie je hebt. Het versienummer vind je links boven de inhoudsopgave van de handleiding.

Als de softwareversie begint met Ver. 1.07, dan heb je de nieuwste versie van de game.

Mocht dit niet het geval zijn, druk dan op de PS-toets om de game te beëindigen. Verbind je PS3™-systeem met het internet en start vervolgens GT5 opnieuw op. De update wordt dan automatisch gedownload.