Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT Academy

Daag GT Academy 2012 uit en win prijzen!

Sinds 1 mei is GT Academy 2012 beschikbaar en proberen spelers uit alle hoeken van de wereld hun records aan te scherpen. In deze tijdelijk beschikbare game leer je racen in acht ronden, die geleidelijk aan beschikbaar worden gesteld.

Bovendien kun je met je prestaties in GT Academy 2012 prijzen winnen die je kunt gebruiken in Gran Turismo 5.
Als je goud wint in alle vijf de events van een ronde, ontvang je de speciale GT Academy-Nissan waarmee je die ronde hebt gereden. Dat betekent dat je de volgende vier auto’s kunt winnen in de vier ronden die momenteel beschikbaar zijn. Natuurlijk geldt hetzelfde voor ronde vijf en verder.

Ronde 1: Nissan Leaf G (GT Academy) '11
Ronde 2: Nissan SILVIA spec-R AERO (GT Academy) '02
Ronde 3: Nissan SKYLINE GT-R V・spec II (GT Academy) '94
Ronde 4: Nissan 370Z (GT Academy) '08
Tot slot ontvang je een officieel racepak van GT Academy 2012 voor je avatar uit Gran Turismo 5 als je alle events hebt afgesloten met minimaal een bronzen trofee. Dit zwarte pak, versierd met het logo van GT Academy, vormt een fraaie toevoeging aan je collectie.

Eén week nadat alle events van GT Academy 2012 zijn afgelopen, omstreeks 4 juli, worden de prijzen uitgereikt. Start Gran Turismo 5 op en je kunt ze gebruiken in je eigen spel.
Zelfs als je Gran Turismo 5 nog niet in huis hebt, krijg je toegang tot deze cadeaus, zodat je ze kunt gebruiken zodra je de game koopt. En als je GT Academy 2012 nog niet hebt geprobeerd, nodig dan je PlayStation®3-vrienden uit en download de game gratis via de PlayStation®Store.

Hoe kun je je prijzen bemachtigen:
Sluit je PlayStation®3 aan op het internet en meld je aan op het PlayStation®Network met het online-id dat je gebruikt in GT Academy 2012. (Als er een game-update is, moet je deze eerst installeren.)
In het hoofdmenu van de game ga je naar [GT-modus] - [Community] - [Cadeau]
Je prijzen verschijnen rechts in beeld, en daar kun je ze ook ophalen. De prijzen gaan vervolgens naar de lijst met accessoires links in beeld.
* De prijzen kunnen op verschillende tijdstippen beschikbaar komen, afhankelijk van de gebruiker.
* Je kunt de prijzen in de onderstaande periode bemachtigen. Als je Gran Turismo 5 niet opstart tussen die data, vervallen de prijzen.
Prijzenperiode: 4 juli 2012 – 25 januari 2013