Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL

Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo

Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo
Oorspronkelijk geïntroduceerd in Gran Turismo 6 op 25 juli 2014

Filmpje(s)

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autobeschrijving

De Aston Martin Design Prototype 100 is de nieuwste telg van de Vision Gran Turismo-familie. Deze auto is het geesteskind van de ontwerpers van Aston Martin, aangevoerd door ontwerpdirecteur Marek Reichman.
Design Prototype 100, ook wel bekend als DP-100, is ontworpen door een zeer ervaren team dat zes maanden aan het project heeft gewerkt op het internationale hoofdkantoor van Aston Martin in Gaydon, Warwickshire.
De DP-100 is niet alleen een lust voor het oog, het is ook een technisch huzarenstukje. De van een dubbele V12-turbomotor voorziene snelheidsduivel zorgt voor een vermogen van 800 BHP (811 pk) en past daarmee uitstekend bij een game waarin alles draait om snelheid.
Aston Martin heeft veel vergelijkbare technieken gebruikt die het ook toepast bij de ontwikkeling van zijn productiemodellen, van schetsen en 3D-modellen tot een volledige uitwerking in de virtuele wereld. De DP-100 is buitengewoon gedetailleerd, heeft een volledig werkende ophanging en bevat het neusje van de zalm op het gebied van elektronica.
Net als bij de CC100 Speedster, het conceptmodel waarmee Aston Martin in 2013 zijn honderdjarig bestaan vierde, is het niet ondenkbaar dat bepaalde ontwerpen in de toekomst op zullen duiken in de productiemodellen van het Britse luxemerk. Te denken valt dan onder meer aan de strak gevormde achterverlichting.

Gerelateerde links