Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL

Mazda LM55 Vision Gran Turismo

Mazda LM55 Vision Gran Turismo
Oorspronkelijk geïntroduceerd in Gran Turismo 6 op 25 december 2014

Filmpje(s)

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autobeschrijving

Het Vision Gran Turismo-project daagt de beste autofabrikanten ter wereld uit om studiemodellen te maken voor autofans. De Mazda LM55 Vision Gran Turismo verlegt de grenzen op het kruispunt van technologie en design. Dit is geen traditionele Mazda, maar een toekomstvisie met een gezonde dosis respect voor het verleden. Dit is wat er gebeurt als een groot merk zich concentreert op het winnen van de zwaarste endurancerace ter wereld, de roemruchte 24 uur van Le Mans.
Voor het design van de Mazda LM55 Vision Gran Turismo heeft het team van Mazda Design wendbaarheid met elegantie gecombineerd. Zijn dynamische silhouet bestaat uit sensuele vormen, geïnspireerd door Mazda’s Kodo-designfilosofie. Zelfs het ontwerp van de grille is een interpretatie van Mazda's herkenbare neus van de productiemodellen. De krachtige, maar sierlijke houding van de Mazda LM55 Vision Gran Turismo doet denken aan die van de beroemde 787B die in 1991 het algemeen klassement van de 24 uur van Le Mans won.
De Mazda LM55 Vision Gran Turismo mag met recht een lichtgewicht worden genoemd dankzij de koolstofvezel componenten, zoals een monocoque-chassis met een opvallende, atmosfeerwitte lak. In combinatie met een zeer krachtige, efficiënte en duurzame aandrijflijntechnologie leidt dat tot een uitzonderlijke specifieke massa waarmee hij het grootste deel van zijn klassegenoten aftroeft.
De Mazda LM55 Vision Gran Turismo is Mazda’s visie van de toekomst, ontsproten aan het winnaarskarakter van het Japanse merk.

Gerelateerde links