Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL

Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo

Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo
Oorspronkelijk geïntroduceerd in Gran Turismo 6 op 18 juni 2014

Filmpje(s)

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autobeschrijving

Op basis van het succesvolle GTI-DNA heeft Volkswagen Design een zeer opvallende supercar ontwikkeld: de GTI Roadster Vision Gran Turismo.
Het design is in grote mate geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de GTI, met stijlelementen van allerlei GTI-generaties die de buitengewone evolutie van deze auto benadrukken. Het visionaire design van de Roadster belooft enerverende rijeigenschappen. Zo beleef je het extreme acceleratievermogen nog beter dankzij de lage voorruit.
De GTI Roadster Vision Gran Turismo heeft een 3,0-liter twinturbo VR6 TSI-motor in het vooronder die 503 HP (510 pk) levert bij een enorm koppel van 665 Nm. De zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling en sportieve programmering zorgt voor een fenomenale acceleratie en korte schakeltijden op het circuit.
Aerodynamisch geoptimaliseerde voor- en achterspoilers zorgen samen met een geïntegreerde diffuser aan de achterkant voor de vereiste neerwaartse kracht. Het gigantische koppel wordt veilig op het wegdek overgebracht via de vier aangedreven wielen met 20-inch velgen, maat 235/35 aan de voorkant en maat 275/30 achter. De supercar heeft geventileerde keramische remmen met aan de voorkant een diameter van 380 mm en achter 356 mm.
De GTI Roadster Vision Gran Turismo wordt gepresenteerd in een fel, intensief Metallic Red, een moderne interpretatie van het klassieke GTI Red.
Het resultaat is een fascinerende en bijzonder dynamische sportwagen met een intelligent ontwerp die voor het circuit is ontwikkeld. Hij biedt een unieke inkijk in de wereld van GTI.

Gerelateerde links